Kryeministri në detyrë, Abdullah Hoti sot në një konferencë për media ka paraqitur programin e Rimëkëmbjes, përmes së cilit do të ndihmohen qytetarët dhe bizneset pas dëmtimeve nga pandemia.

Aty parashihet rritja e pensioneve për 30 euro, për të gjithë ata që pensionet i kanë nën 100 Euro. 6.5 milion për të vetë punësuarit. Si dhe parashihet vazhdimi i shtesave, në shëndetësi, në polici si dhe dyfishimi i asistencës sociale

Masat e Programit të Rimëkëmbjes Ekonomike për vitin 2021 që do të fillojnë të zbatohen menjëherë.

Më poshtë mund t’i shihni masat për zbatimin e programit të rimëkëmbjes ekonomike për vitin 2021./21Media