Projekti për parkingun nëntokësor pritet të fillojë gjatë kësaj vere

Bashota: Jemi në fazën finale të përzgjedhjes së kompanisë për parking

Parkingu nëntokësor përballë Fakultetit Filologjik do të fillojë gjatë verës së këtij viti, ndërsa për këtë projekt deri më tani janë dy kompani garuese.

Kështu ka njoftuar drejtori për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm, Genc Bashota, ku sipas tij, nga kjo garë janë tërhequr dy kompani, për të cilat nuk ka ndonjë informatë pse ka ndodhur një gjë e tillë./21Media

Back to top button