Prokuroria Speciale e Kosovës dhe prokuroritë themelore kanë filluar të ndërmarrin veprimet hetimore për të gjitha rastet që kanë të bëjnë me priocesin zgjedhor.

Kjo u bë e ditur nga Koordinatorja Nacionale për Zgjedhje, Laura Pula.

Ndërkohe njoftohet se për shkak të rëndësisë së hetimeve, konfidencialitetit të procedurës, informatat që kemi në dispozicion aktualisht nuk mund ti ndajmë me publikun ngase mund të dëmtohen hetimet.

Zgjedhjet e parakohshme paralamentare në Kosovë u mbajtën me 14 shkurt./21Media