Promovohet “Libri i Kujtesës: Familja Jashari”

1 min read

Artikujt informativ e analitik për familjen Jashari përmblidhen në një libër 

Në hapësirat e Bibliotekës Kombëtare, në organizim të këtij institucioni u promovua “Libri i Kujtesës: Familja Jashari”. Libri përfshin artikuj të gazetave dhe revistave kosovare që nga dhjetori i vitit 1991 deri në mars 1998, gazeta të cilat ruhen në arkivat e Bibliotekës Kombëtare e Kosovës./21Media