Promovohet libri “Reformat në arsim dhe ndryshimet kurikulare në Kosovë”

Është promovuar libri “Reformat në arsim dhe ndryshimet kurikulare në Kosovë” i autores, Arlinda Beka.

Në Bon Bon të RTV21, Beka foli më shumë rreth librit, nisur nga përmbajtja e deri të ndarja e kapitujve të cilët shtjellojnë tema që në koncept kanë të bëjnë me kurikulat ndër vite./21Media

Back to top button