Protestë e infermierëve: “Na i vazhdoni kontratat…”

Infermierët dhe stafi mbështetës që u angazhuan gjatë pandemisë COVID-19, protestuan para Qeverisë me kërkesën për vazhdimin e kontratave të punës. Shumë nga protestuesit paralajmëruan ikje nga Kosova nëse nuk u vazhdohet kontrata./21Media

Back to top button