Berisha: Gashi i mori punët e shtetit në dorën e tij

Berisha: Gashi i mori punët e shtetit në dorën e tij

Nisma Rinore për të Drejtat e Njeriut në Kosovë dhe një numër qytetarësh protestuan para zyrës së avokatit Tomë Gashi, kundër veprimit të tij ku u pa në një xhirim duke shqelmuar paratë dhe duke abuzuar verbalisht një lypsar. Kërkojnë nga Oda e Avokatëve që ta përjashtojnë./21Media