Protestë para BQK-së- cilat janë 6 kushtet?

Protestë para BQK-së- cilat janë 6 kushtet?

Dhjetëra qytetarë kanë protestuar para Bankës Qendrore të Kosovës për të kundërshtuar vendimin për shtrenjtimin e sigurimeve të automjeteve për 26%. Pas takimit me guvernatorin e  BQK-së protestuesit thanë se u dakorduan që kërkesat e tyre ti dorëzojnë të hënën dhe brenda tri ditëve do të marrin përgjigje./21Media