PSD-ja kundërshton Ligjin për KPK-në: Kurti do të bëhet prokuror

Partia Socialdemokrate (PSD) ka mbajtur aksion simbolik për të kundërshtuar Projektligjin e ri për Këshillin Prokurorial të Kosovës (KPK), para nisjes së seancës e cila do të mbahet sot ku do të diskutohet për të.

Në hyrje të Kuvendit të Kosovës, PSD-ja ka vendosur një kukull me fotografinë e kryeministrit Albin Kurti të cilin e kanë veshur me togë të prokurorit, e në të cilën shkruan “Dua të bëhem prokuror”.

Gjatë seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës, pritet të diskutohet Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për KPK-në.

Back to top button