PSD me projektligj për delegacionin shtetëror në bisedime me Serbinë

Ymeri: Rezoluta për dialog e themelon delegacionin shtetëror për përfaqësim

Partia Socialdemokrate prezantoi projekt rezolutën mbi dialogun Kosovë-Serbi. Përkrahje i dhanë disa nga partitë e pushtetit, por jo edhe dy partitë e opozitës LDK dhe Vetëvendosje. Deputeti i PSD-së, Visar Ymeri, foli për përbërjen e delegacionit shtetëror dhe kompetencat./21Media

Back to top button