Shkas ishte sulmi i paradoditshëm ndaj një infermieri, kurse Sindikata e Infermierëve kërkon siguri në punë

Shkas ishte sulmi i paradoditshëm ndaj një infermieri, kurse Sindikata e Infermierëve kërkon siguri në punë

Punëtorët shëndetësorë protestuan në Prishtinë. Kësaj here shkas ishte sulmi i paradoditshëm ndaj një infermieri. Protestuesit kërkuan siguri në punë dhe që organet përkatëse të veprojnë në mbrojtje të personelit shëndetësor./21Media