Zeka nga Oda Ekonomike Amerikane shpalos detaje të takimit me Grenell

Zeka nga Oda Ekonomike Amerikane shpalos detaje të takimit me Grenell

Detaje nga takimi me ambasadorin Richard Grenell shpalosi, drejtori i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka. Thotë se qëllimi i vizitës së ambasadorit Richard Grenell ishte që të mbahet fokusi në rëndësinë e zhvillimit ekonomik, sepse bizneset dhe sektori privat kanë një rol të rëndësishëm për rritje më të madhe ekonomike të Kosovës.