Publikohet raporti për monitorimin e sistemit gjyqësor dhe prokurorial

“Problematik numri i madh i lëndëve të trashëguara për korrupsion dhe krim të organizuar”
Grupi për Studime Juridike dhe Politike publikoi raportin e monitorimit të sistemit gjyqësor dhe prokurorial në Kosovë në vutin 2021.U vu në dukje numri i madh i lëndëve të trashëguara për korrupsion, krim të organizuar dhe shpëlarje të parave.(Përgatiti: Donika Osmani-Mehmeti, kamera: Lulzim Fana)./21Media

Back to top button