Ata kanë protestuar edhe dje me kërkesë për rritje të pagave

Ata kanë protestuar edhe dje me kërkesë për rritje të pagave

Disa punëtorë të sektorit të shëndetësisë janë mbledhur para ndërtesës së Kuvendit të Kosovës ku po mbahet seanca e rregullt.

Ndonëse nuk ka ndonjë organizim për protesta të këtyre punëtorëve, ata janë mbledhur dhe po qëndrojnë aty.

Ndryshe dje punëtorët e shëndetësorë kanë protestuar për një orë me kërkesa për rritje të pagave dhe kushteve për punë./21Media