Punëtorët shëndetësorë protestojnë në Belgjikë për rritje pagash

1 min read

 

Mijëra punonjës shëndetësorë kanë dalë rrugëve të kryeqytetit të Belgjikës, Brukselit, të dielën, për paga më të mëdha në sektorin shëndetësor. Rreth 4 mijë njerëz morën pjesë në protesta.

“Erdhëm në Bruksel për të protestuar dhe kërkuar më shumë respekt për punën tonë dhe rritje pagash”, deklaroi një infermiere./21Media