Ato dëmtohen edhe nga zjarri, ndotja dhe mbeturinat

Ato dëmtohen edhe nga zjarri, ndotja dhe mbeturinat

Përkundër që pyjet janë të mbrojtura edhe me kushtetutë ato vazhdojnë të digjen nga zjarret, të  dëmtohen nga ndotja dhe hedhja e mbeturinave.

Mijëra hektarë pyje prehen ilegalisht çdo vit në Kosovë. Agjencia e Pyjeve po angazhohet në ripyllëzimin e sipërfaqeve në mijëra hektarë. Kolegu Bahtir Cakolli, bisedoi me krye shefin ekzekutiv të Agjencisë se Pyjeve të Kosovës, Ahmet Zejnullahu./21Media