Qeveria  e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë disa vendime në lidhje me menaxhimin e situatës me COVID-19.

Pas shqyrtimit, Qeveria e Republikës  së Kosovës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Shëndetësisë, për ndërmarrjen e masave për parandalimin dhe luftimin e përhapjes së pandemisë COVID-19, sipas të cilit u lejohet qe gastronomet të punojnë deri në orën 23:30.  /21Media