Një javë pas tërmetit në Shqipëri

Një javë pas tërmetit në Shqipëri

Pas tërmetit të 26 nëntorit në Shqipëri, në zonat e prekura nga tërmeti po vazhdon verifikimi i dëmeve të shaktuara dhe mbledhja e provave për çdo objekt të shkatërruar ose që do të shëmbet për të ndëshkuar përgjegjësit. Ndërkohë Qeveria e Shqipërisë parashikon ndërtimin e tri lagjeve në Tiranë dhe Durrës për strehimin e të prekurve.

Përgatiti: Valmire Hoti./21Media