Qeverisë i kërkohet mbështetje për Trepçën dhe Ferronikelin

Komisioni për Ekonomi vendosi të debatohet për barrierat tregtare me Serbinë
Kriza energjetike ishte temë diskutimi në Komisionin parlamentar të Ekonomisë. U kërkua nga Qeveria që të mbështesë Trepçën dhe Ferronikelin në mënyrë që mos të humben nga 1 mijë vende të punës.
Po ashtu u vendos që pas zgjedhjeve të mbahet debat publik për barrierat tregtare Kosovë-Serbi./21Media
 
 

Back to top button