QKUK: Mjekë amerikanë e italianë operojnë fëmijët me probleme të zemrës

1 min read

Prindërit dhe përsoneli mjekësor kërkojnë të mos ketë nevojë për misione të Një ekip i kardiokirurgëve nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Italia po qëndrojnë këto ditë në Prishtinë, ku  bashkë me kardiokirurgë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, po operojnë fëmijët me probleme në zemër./21Media