Për shkak të reshjeve të shiut të këtyre ditëve të fundit, në shumë vende të Kosovës janë shkaktuar përmbytje dhe vërshime. Komuna e Fushë Kosovës dhe fshtrat përreth saj kanë pësuar shumë dëme materiale./21Media

(Përgatiti: Xheneta Veliu, Kamera: Sejdi Canolli).