Rama: “Çmimi i energjisë nuk ndryshon “

Qeveria në Shqipëri synon të mos e rris çmimin e energjisë elektrike për familjet dhe bizneset e vogla. Kryeministri Edi Rama paralajmëroi masa të forta.

Back to top button