Rama: Shqiptarët për herë të dytë shpëtuan Malin e Zi

“Me hyrjen në pushtet, shqiptarët për herë të dytë shpëtuan Malin e Zi”

Me hyrjen në koalicionin qeveritar, shqiptarët për herë të dytë shpëtuan Malin e Zi, pasi me këtë mbështetën aleancën me NATO dhe BE-në, deklaroi kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

“Me hyrjen në pushtet, shqiptarët për herë të dytë shpëtuan Malin e Zi. Herën e parë këtë e bënë me mbështetjen në referendumin për pavarësie, ndërsa herën e dytë kur mbështetën koalicionin i cili angazhohet për hyrje në NATO dhe BE”, ka thënë Rama për televizionin “Teuta”, transmetojnë mediat malazeze.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button