Pas vendimit të mbledhjes së fundit të KQZ-së për verifikimin e votës së mërgatës me telefon reaguan përfaqësues të organizatave jo qeveritare nga diaspora. Thanë se ky vendim i KQZ-së është pengesë dhe padrejtësi shtesë ndaj votuesit . Shprehën pakënaqësi edhe për afatin e përcaktuar për votim dhe numërim të votave./21Media

(Përgatiti: Fitore Ademi, Kamera: Sahit Troshupa).