Respekt për akademikun Gazmend Zajmi! (Video)

Kontributi i veçantë i hartuesit të Deklaratës Kushtetuese
Në përvjetorët e Deklaratës Kushtetuese të 2 Korrikut 1990 është shkruar dhe thënë shumëçka për këtë ngjarje me peshë.Janë dëgjuar rrëfimet e delegatëve të përbërjes së atëhershme të Kuvendit, por më rrallë dhe nganjëherë si kalimthi është vënë në dukje kontributi i veçantë i hartuesit të Deklaratës Kushtetuese akademik Gazmend Zajmit.(Teksti- Kujtesa Bajrami – Fana, kamera: Lulzim Fana)./21Media
 

Back to top button