Rifilloi mësimi pas zgjedhjeve lokale

1 min read

Shkollat u dezinfektuan, drejtorët e shkollave të pakënaqur me organizimin e mësimit online

Sot rifilloi mësimi i rregullt në objektet shkollore, pasi një ndërprerjeje të shkurtër për shkak se në objektet shkollore u mbajt procesi I votimit. Dje ndërkaq, mësimi u mbajt në formë elektronike, ndërkohë që objektet e shkollave u pastruan dhe u dezinfektuan. Por, mësimi online i mbajtur dje ngjalli pakënaqësi te drejtorët e shkollave, të cilët thanë se problemet teknike pamundësuan mësim të mirëfilltë.(Teksti dhe kamera; Shqipe MIFTARI)/21Media