Rihapet Disneyland në Shanghai

Pas më shumë se dy muajsh mbylljeje të parkut Disneyland në Shanghai, ai u rihap për vizitorët e shumtë. Parku u rihap pasi që rastet me Covid-19 u pakuan dukshëm, apo mund të thuhet se numri i tyre ra thuajse krejtësisht.
Me këtë rast, në radhë për të vizituar këtë park në hapje të tij u pritën numër i madh turistësh.
Megjithatë, për vizitat atje u ndërmorën masa. Turistët duhet të dëshmojnë se nuk janë pozitivë, këtë me teste dhe u duhet të mbajnë maska në fytyrë.
Disneyland në Shangai është mbyllur me 21 mars.
Në mesin e vizitorëve të parë që shkuan për vizitë atje në rihapje ishte Bo Ziwei me dy fëmijët e tij. Bo ka thënë se fëmijët e tij u bënë shumë kureshtatë të shihnin parkun derisa ishin në izolim, andaj edhe vendosën të shkojnë ajte në hapje të tij.
Për 38 vjeçaren Alice Li, bërja e testit të Covid-19 dhe kërkesa për të vënë maskën ia kanë komplikuar paksa punën.
Ajo ka thënë se kudo që shkon, i duhet të skanojë kodin e shëndetësisë, më pas të kuptojë se kur mund të bëjë testin e acidit nukleik, që do të thotë se akoma nuk janë të sigurtë nga pandemia./21Media

Back to top button