Rithemelohet Komisioni Ndërministror për Investime Strategjike

 

Me propozimin e Ministrisë së Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Qeveria ka rithemeluar Komisionin Ndërministror për Investime Strategjike.

Ndonëse në kohë pandemie, MEPTINIS thotë se ka vendosur kontakte të shumta me investitorë potencialë në sektorë të rëndësishëm për zhvillimin e Republikës së Kosovës.

“Ministria është duke shqyrtuar kërkesat e 23 aplikuesve për statusin e investitorit strategjik”, thuhet në njoftim./21Media

 

Back to top button
close button