Rrëfime rrënqethëse, por krenare!

Ditën e 5 marsit, në Prekaz filloi lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e udhëhequr nga komandanti legjendar Adem Jashari. Personit më të afërt të tij, Sahit Jasharit i cili kohë më parë u plagos gjatë disa aksioneve që po trajtohej në Suedi, edhe pas 24 viteve do t’i mbetet gjithmonë peng që nuk ishte ato ditë në fshatin ku lindi. Ndërsa Osman Rama, personi që gjeti trupin e Salë Jasharit, flet për sulmet e 5, 6 dhe 7 marsit, të cilat vendosen themelet e historisë së Kosovës./21Media

Back to top button