Rreth 40 mijë përdorues të drogës në shkollat e Kosovës !?

Shqetësim serioz për prindërit dhe shoqërinë në tërësi mbetet përdorimi i drogave nga adoleshentët, nga qarkullimi i të cilave substanca nuk janë imune as ambientet shkollore. Këshilli i prindërve ka kërkuar shtimin e patrolllimeve të policisë në shkolla./21Media

Back to top button