Rreziku nga veprimet terroriste në Kosovë?!

1 min read

Njohësit e sigurisë: Në Kosovë ka rrezik potencial për veprime të tilla!

Gjetja e mjeteve të ndryshme shpërthyese, dronit dhe armëve anti-tanke te 5 personat e arrestuar dje të dyshuar për përgatitje të sulmeve terroriste në Kosovë shpërfaqin rrezikun potencial nga ekstremizmi i dhunshëm dhe terrorizmi vlerësojnë njohës të sigurisë. Ata thonë se angazhimi për parandalimin dhe luftimin e këtyre veprimeve duhet të rritet.(Teksti -Fitore Ademi
kamera: Gyner Muja)
./21Media