Rriten çmimet e biletave të autobusëve ndër-urban

Çmimi i biletave në trafikun urban mbetet i njëjtë
Vala e rritjes së Çmimeve ka prekur edhe transportin urban dhe atë ndërurban, gjë që, siç thonë qytetarët, po e rëndon edhe më shumë buxhetin e tyre.(Teksti&kamera: Shqipe MIFTARI)./21Media

Back to top button