Sa hidrocentrale i ka Kosova?!

1 min read

Janova: Ka qenë një tolerancë për “Kelkos” dhe të tjerë.-Kusari-Lila: Pse një operator i jashtëligjshëm furnizon manastirin e Deçanit me rrymë të pafaturuar

Mbi 20 hidrocentraleve, ndër to edhe “Kelkosit” u është lejuar operimi nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë pa licencë. Kjo u konfirmua gjatë raportimit të kryesuesit të Bordit të ZRRE-së Arsim Janova në Komisionin për Ekonomi lidhur me funksionimin dhe operimin e hidrocentraleve./21Media