Balija: 14 mijë e 500 ankesa për banka, institucione mikrofinanciare dhe jo bankare

Balija: 14 mijë e 500 ankesa për banka, institucione mikrofinanciare dhe jo bankare

Mbi 50 %  janë rritur ankesat ndaj bankave komerciale për shtrenjtimin e tarifave për shërbimet bankare. Kështu u tha  në diskutimin rreth rolit të Bankës Qendrore të Kosovës në fushën e Mbrojtjes së Konsumatorit./21Media