Sa po shpenzojnë komunat?

 Komunat shpenzojnë 12 milionë euro në procese gjyqësore

Komunat e Kosovës kanë shpenzuar mbi 12 milionë euro në procese gjyqësore. Ndër to prijnë komuna e Leposaviqit, Ferizajt, Mitrovicës së Jugut, Deçanit, Drenasit dhe Kllokotit, të cilat kanë paguar më së shumti për vendimet e gjykatave në periudhën janar- tetor të vitit 2019. Këto të dhëna u publikuan nga Lëvizja FOL.(Teskti-Kujtesa Bajrami Fana, kamera-                  )./21Media

Back to top button