Sa shumë (nuk) respektohet konsumatori?

Shala: MTI e zotuar që të përmirësojë pozitën e konsumatorit. Gjinovci: AUV punon për nivel të lartë të sigurisë ushqimore.-Panxha: Ka individ të papërgjegjshëm në sektorin e mishit

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë si dhe Këshilli për Mbrojtjen e Konsumatorit organizuan tryezë lidhur me mbrojtjen e konsumatorëve nga produktet jo cilësore, ku u tha se ligji për mbrojtjen e konsumatorit është në rregull, por u kërkuar të rritet numri i inspektorëve. Me këtë rast ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala, ka ripërsëritur se taksa ndaj mallrave serbe do të vazhdojë./21Media

Back to top button