Sa topa janë në foto?

 

Mbase jeni të pajtimit se disa nga enigmat për fëmijë mund të na ngatërrojnë mendjen.

Por, nga ana tjetër, enigmat dhe gjëegjëzat logjike janë një mënyrë e shkëlqyeshme për t’i dhënë mendjes sonë disa ushtrime për fokus më të mirë, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Nëse jeni person që dëshironi ta sfidoni veten, testojeni veten më poshtë./21Media

Sa topa janë në foto?

Nëse nuk arritët ta gjeni, rezultatin e keni më poshtë.

Back to top button