SBASHK-ut po i ecë fjala! Nxënësit pësojnë!

Mospajtime të Ministrisë së Arsimit dhe i Sindikatës së Arsimit e Këshillit të Prindërve

Edhe këtë të shtunë për zëvendësimin e orëve mësimore të humbura gjatë grevës dolën në pah mospajtimet e Ministrisë së Arsimit dhe i Sindikatës së Arsimit e Këshillit të Prindërve. Ministria e Arsimit e pranoi se numri i nxënësve në shkolla ishte i vogël./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button