Deri tani shërbime mjekësore në ambulancë të vjetër

Deri tani shërbime mjekësore në ambulancë të vjetër

Sllatina e Epërme e Vitisë me mbi 3 mijë banorë po përballet me problemin e ambulancës. Mjeku punon dy herë në javë në një objekt mbi 50 vjet që është ndërtuar. Për pacientët lagështi, të ftoftë dhe kushte të renda për shërbime mjekësore.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media