Sebastian Kurz zgjidhet lider i partisë

Lajmi është bërë i ditur nga vetë Kurz

Udhëheqja e Partisë Popullore Konservatore të Austrisë, partia e vogël në qeverinë e koalicionit të vendit, ka caktuar Ministrën e Jashtëm, Sebastian Kurz, lider të partisë.

Lajmi është bërë i ditur nga vetë Kurz gjatë një konference për media.

Kurz shihet si shans i mirë i partisë për të rritur vlerësimet dhe për të tejkaluar Partinë e Lirisë së ektremit të djathtë.

Së fundmi ai ka bërë thirrje për zgjedhje të parakohshme.

Back to top button