Serbia e politizon edhe sportin!?

Serbia ndalon në kufi boksierët e Kosovës – reaguan Ministria e Punëve të Jashtme dhe Federata Ndërkombëtare e Boksit
Serbia e politizon skajshmërisht edhe sportin kur bëhet fjalë për Kosovën.
Ndaloi në kufi boksierët e Kosovës për shkak të simboleve të shtetit. Pengoi shkuarjen e tyre në kampionatin botëror. Reaguan Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës dhe Federata Ndërkombëtare e Boksit.(E pergaditi-Art KUQI)/21Media

Back to top button