Hoxha: Më pak se 30% e qytetarëve kanë vërejtur efekte pozitive në drejtësi

Hoxha: Më pak se 30% e qytetarëve kanë vërejtur efekte pozitive në drejtësi

Mbi 65 për qind e qytetarëve në Kosovë besojnë se politikanët kanë më pak gjasa të ndëshkohen nga ligji. Sipas tyre personat të cilët janë të përfshirë në politikë janë të pandëshkueshëm. Kështu u tha sot në prezantimin e të gjeturave të botimit të pestë të indeksit të performancës së institucioneve te sundimit të ligjit në Kosovë, nga Grupi për studime juridike dhe politike./21Media