Shëndetësi: Kujdes për pacientët me sklerozë(Video)

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

 

Në prani të profesionistëve shëndetësorë dhe pacientëve sot është shënuar Dita Ndërkombëtare e Sklerozës Multiple, me ç’rast u kërkua më shuma mbështetje nga Ministria e Shëndetësisë, për ndihmë pacientëve te cilët janë te prekur nga kjo sëmundje, si dhe me qëllim të rritjes së cilësisë së shërbimeve mjekësore. (Teksti-kamera:Arlinda Hoxha)/21Media