Shëndetësia në Viti për mashallah

70 mijë Euro për renovimin e QKMF dhe të parkingut

Me qëllim të përmirësimit të kushteve në ofrimin e shërbimeve shëndetësore në komunën e Vitisë ka filluar renovimi i objekteve shëndetësore dhe rregullimi i vend parkimeve për pacient. Janë ndarë 70 mijë euro për këtë çështje, por mungojnë barnat nga lista esenciale./21Media

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button