Shitet topi i finales së Ligës së Kampionëve

Topi i përdorur në finalen e Liga e Kampionëve, mes Liverpool dhe Real Madrid, është shitur ditën e sotme në një ankand. Ky top është shitur me çmim rreth 28 mijë euro.

Të ardhurat do të shkojnë për Agjencinë e Kombeve të Bashkuara për Refugjatët.

Organizata bamirëse ndihmon në mbrojtjen e njerëzve të detyruar të largohen nga shtëpitë e tyre për shkak të konfliktit dhe persekutimit./21Media

Back to top button