Shkolla e Karaçevës rifillon mësimin!

Nagavci: Është e papranueshme që fëmijët të mos zhvillojnë mësimin

Sot për nxënësit e shkollës fillore “Asllan Thaçi në Karaqeve të Kamenicës ishte festë. Ata I vizitoi ministrja e arsimit Arberie Nagovci. Mësimdhënësit dhe banorët e fshatit mezi presin kthimin e nxënësve pas afër dy vitesh në bankat shkollore. Shkollat ne disa fshatra ishin mbyllur nga komuna por prindërit kundërshtuan bartjen e fëmijëve në Kamenice.(Teksti- Xheneta Veliu, kamera: Sahit Troshupa)./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button