Deri në këto çaste nuk u zyrtarizua vendimi për pushim një javë në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të Kosovës për shkak te rritjes se numrit te rasteve me Covid-19. Për këtë pushim një javësh një ditë më parë ranë dakord përfaqësues të institucioneve të arsimit dhe të shëndetësisë. Ndërkohë, reagoi Këshilli i Prindërve të nxënësve, që është kundër pushimit njëjavësh të shkollave. Por mbizotëron qëndrimi në përkrahje të pushimit një javësh të shkollave. (Teksti – Albulena NUHA, kamera -Sadik BYLYKBASH)./ 21Media