Shkup: Nafta më shtrenjtë se benzina (Video)

Edhe Maqedonia e Veriut, kohëve të fundit po përballet me probleme energjetike dhe lëvizje të mëdha të çmimeve të naftës e derivateve të saj. Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka shprehur shqetësimin e tij se në periudhën e dimirt mund të ketë rritje të çmimit të derivateve./21Media

Back to top button