Shkup: Rasti “Zhan Mitrev” do të znardhet deri në fund

Ministri i Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut, Beki Sali, sqaroi rastin e Klinikës Zhan Mitrev. Ai tha se janë duke vazhduar mbikëqyrjet dhe aktivitete e tjera me qëllim të përcaktimit dhe verifikimit të fakteve./21Media

Back to top button