Shqetësime: Cilësia e ushqimit në Kosovë?!

AVUK po asgjëson produktet e dyshimta…
Flasim në vijim për cilësinë e ushqimit në Kosovë, e cila shpesh nga qytetarët konsiderohet e dyshimtë. Por në Agjencinë  e Ushqimit dhe Veterinarisë thonë se produktet e dyshimta për konsum largohen nga tregu dhe asgjësohen.(Përgatiti: Xheneta Veliu)/21Media
 

Back to top button